Magamról

A nevem Kiss Gergely,(Kiss Az Edző)  1985. 04. 26-án születtem Budapesten.

Már gyermekként nagyon érdekeltek a sportok! Akkoriban úszásban mutattam meg rátermettségemet, később az eXtrém sportok irányába sodort az utam az adrenalin vonzása miatt . Kerékpár sportokat űztem (Bmx flatland- street), és Downhill-Freeride stílusokban, de kipróbáltam sok egyéb más sportot is: Búvárkodás, Bázisugrás, Wakeboard, Snowboard

Eközben megismerkedtem a testépítéssel, és a többi sport szép lassan a háttérbe szorult! 1998 óta űzöm ezt a sportot, közben edző-i, és bírói képzettséget is szereztem az IFBB szövetség oktatási rendszerében. Számomra Egy edző-nél fontos szempont a hitelesség így testépítő versenyeken is indultam amiket meg is nyertem, ezzel is rengeteg tapasztalatot szerezve a versenydiéta, és úgy általánosságban egy versenyzésre való felkészülésben

  • 2014 Fittbalance rendezvényen minősítő kategóriában Aranyérmes lettem
  • 2014 Fittbalance rendezvényen az Open kategória győzteseként kerültem ki
  • 2014 Superbody versenyen Grand Prix kategória 7. helyezés
  • 2014-ben a 2015-ös Arnold Classic Európa bajnokságra kvalifikációt nyertem

Az elmúlt pár évben megint előtört belőlem az újdonság utáni érdeklődés, és, nyitottam a világ, és más sportágak  felé.Kialakítottam a saját módszereimet, amikben ötvözöm a különböző sportágak előnyeit, így gyorsan és hatékonyan tudok az embereken eredményeket elérni.

Dolgozhattam már Hollywoodi színészekkel, kiket a filmvászonra készítettem fel Max Martini , Gonzalo Menendez, de segíthettem egy egy edzés erejéig Jamie Foxx , és Chris Not– nak is. Híres nemzetközi testépítőkkel Kevin Levrone és Ulisses Jr -al is edzettem együtt, növelve a tudásom. Fotókért Katt.
Találkoztam Arnold Schwarzenegger-el is, ami hihetetlen motivációt adott munkám folytatásához. Fotókért Katt.
Itthon a magyar média és zene világából segítettem már sok  új életet kezdeni, vagy változtatni vágyó személy számára mint pl.: Éliás Gyula , Larion Zoé , Müller Attila, Görög Zita, Erős Antónia

2016-tól az egészség és testmozgással kapcsolatos online és nyomtatott magazinokban:   SAJTÓSZOBA Katt.

lehetőségem nyílt sok cikket publikálni, szakmai mentorként pedig testmozgással kapcsolatos programokat létrehozni.

2018-tól A Házipatika.com újságíróit 3 hónapos #ÉLETMÓDVÁLTÓ programra fogtam, és szakmailag segítettem útjukat a sikerig.

Házipatika.com – ÉLETMÓDVÁLTÓ – Videó

Ettől az évtől egy neves táplálékkiegészítő cég a Scitec Nutrition is segíti a munkám,
ami nem más mint az emberek életének egészségesebbé, és motiváltabbá tétele.

2018-ban a Netflixen látható Berlin Station sorozat 2 szereplőjét Ismael Cruz Cordova-t, és Julian Kostov-ot készítettem fel a forgatásokra.

2018-ban a Terminátor Reboot forgatása idején egyik szereplőjét Diego Boneta-t is segíthettem a munkámmal.

2019-től a Treadstone– sorozat 2 akcióhősét Brian J. Smith-t és Jeremy Irvine-t edzettem és késztettem fel a jelenetekhez megkívánt fizikai állapotra.

Szeretek adni, és látni az emberek szemében felcsillanni a reményt.

A rengeteg kipróbált más stílusnak köszönhetően, átfogó képet kaptam a különböző sportágak más és más igényeinek szükségleteiről. Ezen tapasztalatok birtokában szinte a kezdetektől fogva foglalkozom emberekkel, mert rengeteg problémával kerestek meg, melyekre szívesen, és eredményesen tudtam megoldást találni. Ennek már több éve , és még mindig töretlenül segítem az embereket egy egészségesebb , és teljesebb élet megélésében rávilágítva a mai világ nem tudatos táplálkozási szokásainak veszélyére , és a mozgás mint öröm és kikapcsolódás átérzésére.

Jövőbeli terveim:  Edző-ként az emberek segítése, és motiválása! A további média megjelenésekkel KATT, és saját programok népszerűsítésével  nagyobb tömegek megmozgatása.

Mottóim:
“Kifogásokból sok van, életből csak 1, szóval TEGYÉL ÉRTE!”
“DO FOR IT”
“Mosoly az ÉLET”

SWITCH THE LANGUAGE