Diego Boneta

Diego Boneta - Kiss The Trainer - Tapasztalt edző

Diego Andrés González Boneta   Mexico városban született Mexikóban. Édesapja mexikói, édesanyja Amerikában született Puerto Rico-i édespától, és Spanyol édeanyától.

Diego Boneta - Kiss The Trainer

Diego már egész fiatalon 12 évesen kezdte karrierjét a „Codigo Fama” gyermek éneklős reality műsorban mexikóban. Diego-t jelölték a „Legjobb Új Színész” kategóriában  a 2006-os MTV Awards-on Latin Amerikában. Ugyanezen az eseményen a „Legjobb Szóló Énekes” díjra is jelölték 2008-ban

2012 ben úgy nyilatkoztak róla, hogy egy feltörekvő csillaga a színészi szakmának, és el is nyerte az ALMA (Award for Best Male Actor) díjat. Latin Amerikában kitűntették az „Actor of the Year”díjjal. Színtén ebben az évben Diego szerepelt a New Line Cinema által készített Rock of Ages (2012) filmben, amit később a Warner Brothers értékesített.A film szereplői gárdájában volt Julianne Hough, TomCruise, Russel Brand, Mary J Blige, Catherine Zeta Jones, és Paul Giamatti.

The film’s cast included Julianne Hough, Tom Cruise, Russell Brand, Mary J Blige, Catherine Zeta Jones and Paul Giamatti. A Rock of Ages-t ráadásul jelölték a „Legjobb Zene” kategóriában a Grammy díjátadón.Szerepet kapott a Craig Wright által alkotott Underemployed show-ban is az MTV csatornán. Egy picivel ez előtt pedig az ABC Family’s csatorna Pretty Little Liars sorozatában láthattuk.

Diego több nemzetközi magazinban is felbukkant:InStyle, Cosmo, Elle, Details, és Esquire Magazine.

Diego Boneta - Kiss The Trainer
Mondásai:
Romantikus és szenvedélyes pasi vagyok.
Egészében nézve a legfontosabb dolog hogy legyenek igaz barátaim, és hogy mindig legyek hű onmagamhoz, és  hogy sose akarjak más lenni mint amilyen igazából vagyok
Ha együtt vagy egy lánnyal akivel tényleg együtt akarsz lenni, akkor tökéletes igazán minden.
Minden fellépés előtt ideges vagyok…
SWITCH THE LANGUAGE