Privát személyi edzés

Kiss The Trainer - Privát személyi edzés

Privát személyi edzés

„Privát személyi edzés” 

Sokan vagyunk úgy, hogy a legrövidebb idő alatt szeretnénk a legtöbbet kihozni a testünkből, lelkünkből (életmódváltás, fogadalom, egészségügyi probléma, verseny, vagy egyéb okokból!)

Erre a legideálisabb és célravezetőbb módszer a privát személyi edzés-eimen való résztvétel! Íme pár vélemény KATT .Ez esetben csak és kizárólag a kliensemmel foglalkozom. Arra törekszem, hogy lerövidítsem a kitűzött célhoz vezető út hosszát, és javítsam annak minőségét.

Mielőtt belekezdenénk a közös munkába, előtte egy konzultációra kerül sor.

Miért fontos ez?

Itt lehetőségünk van megismerni egymást, és minden részletre kitérve átbeszélni, hogyan is néz ki velem egy foglalkozás. Milyen elvárásaim vannak nekem, és milyen egyéni problémái, vagy nehézségei vannak a jövőbeli vendégemnek, legyen az lelki, testi, vagy étkezésbeli. Nagyon fontosnak tartom, a kliensemet egy egészként kezelni. Értem itt azt, hogy hiába a megfelelő privát személyi edzés, ha az illető abban a pillanatban nincs ott szellemileg. Vagy egyéb egészségügyi problémái vannak amik számunkra, a közös munkánkat tekintve hátráltató tényezők. Így szól a mondás: „Ép testben ép lélek” Számomra a fordított felállás is ugyan ennyire fontos „Ép lélekkel a test is egészségesebb”

A konzultáció megtörténte, és az alap információk egyeztetése után. A következő alkalom az ÁLLAPOTfelmérés-ről fog szólni. Itt méréseket végzek a test különböző pontjain, súlyt mérünk, fotós dokumentációt készítek, és különböző FITTségi teszteket hajtok végre. Ezáltal lesz egy kiindulási pontunk, és viszonyítási alapunk. A teszteket havonta-2 havonta (privát személyi edzés óráimon való résztvételtől függ) elvégzem, így kapunk reális képet a belefektetett energiánk hasznosságáról, és tudom garantálni a megfelelő iránymutatást.

Ez után az izzasztó nap után, belépési engedélyt adok egy zárt csoportba, ahova másképp bekerülni nem lehet. Egy segítőkész családias hangulatú közösséget képzelj el ahol, ahol felteheted kérdéseid, megoszthatod élményeid.

Az állapotfelmérés után a következő alkalommal kezdünk bele a tényleges edzésbe, ahol már az egyéni céloknak megfelelően kerülnek kiválasztásra a gyakorlatok, és az edzés típusa is.

Az privát személyi edzés szerkezetileg így épül fel:

  • Ízületek kimozgatása
  • Kardiovaszkuláris (Szív, tüdő, érrendszer) bemelegítése
  • Tényleges edzés
  • Edzés közben az adott izomcsoport nyújtása

 

Törekszem az óra ideje alatt a maximális hatékonyság elérésére, vendégem motiválásával, teljesítő képességének határai feszegetésével,és egyben a sérülések minimálisra való csökkentésével. Igyekszem elsajátíttatni a gépek használatát, és a gyakorlatok, és a nyújtások helyes kivitelezését! És hogy miért jó még Személyi edzővel edzeni? KATT

Az esetben pedig, ha megtetszett a leírás alapján a szolgáltatásom, akkor ne habozz, jelentkezz már most!

SWITCH THE LANGUAGE