Edzői csapatom -Kiss The Team

Edzői Csapatom - Kiss The Trainer

Edzői Csapatom

megalkotásával nem más volt a célom, mint hogy a „KISS THE TRAINER” életérzést, örömöt, és precizitást minél több emberhez eljuttathassam.

Edzői Csapatom - Kiss The Trainer

Mint mindannyiunknak az időm nekem is véges. De a vágy hogy segíthessek még több embernek a Csapatom létrehozásával valósággá vált!

Az elején a  szakemberek kiválasztásakor viszont sohasem hitt nehézségekbe ütköztem…

Miért?

Mert a magyar edzői szakma igencsak felhígult…

Talpraesett, akkurátus szakemberekből egyre kevesebbet találni. Ahhoz pedig, hogy valaki a  csapatom részese,tagja lehessen,  hosszas keresgélés tesztelés és válogatás árán vezet az út. De így tudom biztosítnai minden kedves leendő ügyfelemnek a magas színvonalú edzéseket.

A jó hír az, hogy szerencsére vannak jólképzett alapos szakemberek, akiknek velem közös a hitvallása… Ami nem más mint az emberek segítése, és egészségesebbé tétele.

Abban az esetben tehát, ha nem tudnánk közös időpontot találni az edzések megtartására, akkor a Csapatomban lévő Edzők a segítségedre lesznek.

Természetesen a kapcsolattartáshoz ragaszkodom, így a kezdeti konzultációkon jelen vagyok, és a havonta megtartott fittségi felmérőket pedig én végzem, hogy lássam minden a lehető legjobb irányba halad.

Ismerjétek hát meg „Edzői csapatom” legelső tagját  GÁBOR The Trainert

Személyes történetem egészen az általános iskoláig nyúlik vissza, amikor még igencsak szenvedtem a plusz kilók okozta mindennapi problémáktól. A fölös kilókra rátett a cola, chips, számítógép szentháromsága. Olyanról, mint kötélmászásról csak álmodozhattam, a 160 cm-es magasságomhoz 74 kg-os testsúly párosult. Emellett sokat köhögtem, allergiás és refluxos is voltam. Elhatároztam hát, hogy véget vetek ennek! Kezdetben futással, kisebb erősítésekkel próbálkoztam, ami  nem volt túl tudatos, de egy hónapon belül fogytam 10 kilót. Aztán engem is, mint más tinédzser srácot, elért a testépítés világa, ami magával hozta a helyes táplálkozást, illetve a táplálékkiegészítők ismeretét. Utána egy nagy váltással  a sziklamászás felé fordultam, melyet kb 2 évig fanatikus módon űztem. Ekkor a bodys 72 kg-os testsúlyomat 55 kilóra sikerült letornázni, viszont egy sérülés miatt, végül abba kellett hagynom a mászást, mint sportot. A mozgást azonban nem szándékoztam elhagyni, így a sziklamászást szabad testsúlyos edzések, streetworkout, futás követték, amelyek heti 6-7 napi edzést eredményeztek. Ott döbbentem rá, hogy a sport az életem és szeretném másoknak is átadni a tudásomat és tapasztalataimat.

Hogy te már ne rontsd el amit én elrontottam!

Így elvégeztem egy sportedzői OKJ-s képzést testépítő-fitnesz szakon, majd színesítve tudásom TRX instruktori, funkcionális edzés és egy kineziológiai tape tanfolyamon vettem részt.

 

Rögös utam során a funkcionális edzés mellett tettem le a voksom, mert a célom, hogy egy használható, állóképességgel és erővel rendelkező atletikus testet hozzunk össze! Ami garantálja a kicsattanó közérzetet és teljesítményt! Nagy hangsúlyt fektetve a törzserő fejlesztésére és a gerinc védelmére a helyes testtartás mellett.

A súlyzós terhelést továbbra is létfontosságúnak tartom, de a koordináció fejlesztésének, mobilizáló gyakorlatoknak is nagy szerepe van a teljesítmény növelésében és a sérülések elkerülésében.

Ahol a minőség számít nem a mennyiség!  Mindezt elősegíti a különböző eszközök széles palettája, mint például kettlebell, erősítő heveder, gumi kötelek, szalagok, instabil eszközök

Az esetben pedig, ha megtetszett a leírás alapján Gábor edzésmódszere, akkor ne habozz, jelentkezz és próbáld ki minél hamarabb!

SWITCH THE LANGUAGE