Filmek – Tv műsorok, Turnék & Koncertek edzése

Filmek/koncertek edzése - Kiss The Trainer

Filmek/Koncertek edzése

Különleges segítségre van szüksége egy színész/színésznőnek/előadónak, hogy készen álljon egy Tv/Mozifilm forgatásra,vagy egy Koncert megtartására  ! Sokszor a színészkedés/éneklés nagy testi megterhelést von maga után.

  • A színésznek egy – egy szerep eljátszása érdekében sok esetben extra izmot kell gyarapítania vagy hirtelen kell fogynia, testét átformálni
  • Egy énekesnek, illetve együttesnek pedig a turnéja során kell 110%-ot adnia a színpadon.

Ez mind tudatos életvitelt, és kontrollt követel.Segítem edzettem a Tv-s vagy mozifilm forgatás, koncert turné ideje alatt, ezzel biztosítva a lehető legjobb formát, és állóképességet.

Lehetőség van rá, hogy klienseimmel együtt elutazzam a program helyszínére, és ott tartsam őt/őket formában.

Előadóimat támogatom a szigorú fizikai megterhelések ideje alatt, amit ez a munka von magával. Tisztában vagyok, hogy egy színész, énekes, táncos vagy együttes mikor turnén/forgatáson vagy több órán keresztül talpon van, mekkora megterhelésnek van kitéve! Összedolgozom ezekkel az előadókkal, hogy növeljem az állóképességük-kitartásuk, megőrizzem szív és érrendszerük egészségét . Mellettük vagyok hogy ügyeljem tápanyag szükségleteiket, és a megfelelő táplálkozásukat.

Általánosságban elmondható, hogy ezek a munkák mind szigorú időhöz kötöttek, így a rendelkezésünkre álló időt próbálom a kliensem/klienseimnek a leghatékonyabban kihasználni. Ha a turné, vagy forgatás nem teszi lehetővé edzőterem látogatását, akkor a helyszínen segédkezem, és állok rendelkezésre.

Filmek/Koncertek Edzése-imet Angol nyelven is levezénylem, ha ez esetleg követelmény lenne. ANGOL Ajánlólevelek :

  1. Ajánlólevél#1.KATT
  2. Ajánlólevél#2.KATT

További információkért, árszabásért, és konstrukciókért kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Filmek/koncertek edzése - Kiss The Trainer
SWITCH THE LANGUAGE