Otthoni edzés

privat_szemelyi_edzes - Kiss The Trainer

Otthoni edzés

 

Nem szeretne edzőterembe menni?
Nincs rá ideje?
Vagy egyéb okokból nem kivitelezhető, de a mozgás öröméről azonban nem akar lemondani?

Megoldható ez is!

Házhoz megyek, és az ön otthonában, vagy privát termében megtartom az edzést!  Ha nincs felszerelése, akkor biztosítok eszközt, mint pl.: TRX, GFLEX, és egyéb gumiszalagokat, de saját felszerelés nélkül  igazi izomnövekedést nem tudok garantálni. Így előnyben részesítem a felszerelt privát helyiséget.

Garantálom a legnagyobb fokú diszkréciót, és odafigyelést.

Mielőtt belekezdenénk a közös munkába előtte egy konzultációra tartok igényt, ahol minden részletre kitérve, átbeszélhetőek az elképzelések, és elvárások.

A konzultáció arra is nagyon jó, hogy közelebbről is megismerhessük egymást, kialakulhasson rólam egy kép, és ha szimpatikusnak talál, akkor már nem idegenként ugrunk bele a súlyzós életmódba.

A konzultáció után egy helyszíni bejárást is szükségesnek tartok, hogy felmérhessem otthonának, privát termének alkalmasságát a munkám zökkenőmentes elvégzésére.

Ha minden feltétel adott, akkor:

A konzultáció, helyszíni bejárás, és az alap információk egyeztetése után. A következő alkalom az ÁLLAPOTfelmérés-ről fog szólni. Itt méréseket végzek a test különböző pontjain, súlyt mérünk, fotós dokumentációt készítek, és különböző FITTségi teszteket hajtok végre. Ezáltal lesz egy kiindulási pontunk, és viszonyítási alapunk.

A teszteket havonta-2 havonta (Otthoni óráimon való résztvételtől függ) elvégzem, így kapunk reális képet a belefektetett energiánk hasznosságáról, és tudom garantálni a megfelelő iránymutatást.

Az állapotfelmérést követően kezdünk bele a tényleges edzésbe, ahol már az egyéni céloknak megfelelően kerülnek kiválasztásra a gyakorlatok, és az edzés típusa is.

Az otthoni edzés szerkezetileg így épül fel:

  • Ízületek kimozgatása
  • Kardiovaszkuláris (Szív, tüdő, érrendszer) bemelegítése
  • Tényleges edzés
  • Edzés közben az adott izomcsoport nyújtása

 

Törekszem az óra ideje alatt a maximális hatékonyság elérésére, vendégem motiválásával, teljesítő képességének határai feszegetésével,és egyben a sérülések minimálisra való csökkentésével. Igyekszem elsajátíttatni a gépek használatát, és a gyakorlatok, és a nyújtások helyes kivitelezését! És hogy miért jó még Személyi edzővel edzeni? KATT

Az esetben pedig, ha megtetszett a leírás alapján a maximális diszkrécióval kezelt szolgáltatásom, akkor várom jelentkezését, amit akár már most itt lent is megtehet.

Bizalmát előre is köszönöm.

SWITCH THE LANGUAGE