Online edzés

Kiss The Trainer - Online Edzés
Kiss The Trainer - Online Edzés

Az online edzés szolgáltatásomat azoknak találtam ki, akik pl. szimpatikusnak találnak, és bizalmat szavaznak nekem, de távol, például másik városban/országban élnek, így a közös munka csak ilyen formában kivitelezhető.

A szolgáltatás havidíjas! Banki előre utalással lehet rá jelentkezni.

Mit tartalmaz?

Az „Online edzés” szolgáltatásra való jelentkezés után egy kérdőívet küldök el, amit kitöltve visszakérek. Ebből pontos képet kapok az új vendégem:

  • Fizikai állapotáról
  • Általános képet kapok a testi adottságairól
  • Az életviteléről
  • Sportolási szokásairól
  • Megvalósítandó céljáról

Ezen felül az Email tartalmaz majd egy mérési adatlapot is,  amit az új vendégemnek minden hónapban 1x kitöltve vissza kell küldenie.

Miért van erre szükség?

Ennek a „Mérési adatlap„-nak köszönhetően látom a fitt-ségi  és testi változásokat. Máskülönben az edzéstervet nem lehetne finomhangolni.

Heti 1 alkalommal  30 perces Live bejelentkezést biztosítok előre egyeztetett időpontban az Online edzés csoportomban, ahol minden kérdésed felteheted, de itt rajtad kívül egy időben mások is lehetnek, akik kérdéseket tesznek fel.

Ezen felül pedig belépési engedélyt adok egy zárt csoportba,

ahova másképp bekerülni nem lehet. Egy segítőkész családias hangulatú közösséget képzelj el ahol, megoszthatod élményeid, és érdekes témákról lehet beszélgetni.

Egyéni véleményt az Online edzésről ITT OLVASHATSZ. KATT.

Az esetben pedig, ha megtetszett a leírás alapján a szolgáltatásom, akkor ne habozz, jelentkezz már most!

SWITCH THE LANGUAGE