F. Yvette

Online edzés ajánlás!

Örülök, hogy elsőként írhatok a Kiss Gergely által tartott online edzésről. Ez egy teljesen személyre szabott, egyéni adottságaidhoz, egészségi állapotodhoz és természetesen a nagy betűs CÉLJAIDHOZ nyújt egy átfogó segítséget, amellyel garantált a siker! Egy állapotfelmérés után komplex edzéstervet kapsz, én kértem táplálkozási tanácsokat is.

Elképzelése mindenkinek van, csak sokszor a célhoz vezető utat nem találjuk….!

Számomra az online edzés egy útmutatás a mindennapi életben, hogy hogyan legyek fitt, aktív és egézséges! Olyan ismereteket és tapasztalatokat ad, amely pozitívan segít az egézséges életmód kialakításában. Az edzések által mindenki megismeri a saját személyiségét. Változatos edzés programot állít össze, ezért sohasem unalmas! Ráadásul az edzések időpontját Te magad határozod meg, ami rendkívűl előnyös!

A másik érv az online edzés mellett, ha szeretsz kibúvókat keresni….. ,itt a saját lelkiismeretedre van bízva, hogy aznap
el tudod-e küldeni azt a bizonyos ellenőrző fotót, amely azt igazolja, egy lépéssel ismét közelebb kerültél a CÉLJAIDHOZ! Itt igenis önzőnek kell lenni, mert mindent csak saját magadért teszel! Én már elindultam és megtaláltam a CÉLHOZ vezető utat!
Az online edzés és aki mögötte van segít!

Sok sikert és kitartást! Vagy ahogy Gergő mondaná: „Edzésre fel”!

SWITCH THE LANGUAGE