Müller Attila

Súlyzós edzés… !SOHA!… aztán mégis?! Mivel inkább az “outdoor” sportokat kedvelem, elég nehezen veszem rá magam

 

a nekem kicsit monotonabb súlyzós edzés-re.
Hiába tudom,  hogy elengedhetetlen része a ” gyúrás” a fejlődésnek és az egyre jobb teljesítménynek minden más sportban is, mégse nagyon tudtam rávenni magam hogy rendszeresen lejárjak a terembe.
Gergőnek köszönhetően mégis megszerettem ezt a szép sportágat. És bárki is azt mondaná:” Á a súlyzós edzés nem is sport!” , téved. Főleg ha ezt valaki versenyszerűen és életmódként csinálja. Geri pont ilyen ember. Profi edző és nemcsak ő, de több tanítványa is sikeres testépítő bajnok.
Mégsem emiatt választottam őt. Mivel fontos a változatosság számomra, személyre szabottan olyan gyakorlatokat és állandóan változó feladat kombinációkat talál ki napról napra amitől nemcsak jobban átmozgatom magam de nem unom meg a monoton ismétlődést.
Ráadásul mindez laza, baráti hangulatban történik. Persze azért megköveteli, hogy keményen nyomjam, de nagyon jól motivál,és mindig ki tudja hozni az emberből a maximumot! Ami szerintem még szintén nagyon fontos, az az, hogy az edzőm a barátom is legyen. Mivel Gergő nemcsak profi, de mindig vidám, pozitív, és mindig jókat tudunk dumálni bármiről így hamar kialakult a barátság és így még szívesebben megyek a terembe, még ha fáradt vagy épp gondterhelt vagyok is. Kikapcsolódássá és örömmé tette számomra ezt a sportot amiért hálás vagyok! Szóval ne is keress tovább: Kiss The Trainer !

Müller Attila

SWITCH THE LANGUAGE