Larion Zoé

Sziasztok. Larion Zoé vagyok.Fontos, hogy szépségtanácsadóként (www.szepeszet.hu) hiteles példa legyek azoknak a nőknek, aki tőlem kérnek tanácsot.

 

Legalább ugyanennyit számít az, hogy a formálódás mellett, jól is érezzem magam edzés közben. Nem vagyok könnyű eset, türelmetlen vagyok és azonnal látni akarom a változást a testemen. Mindig kell valami újdonság, mert hamar elunom magam, ha folyton ugyanazt kell csinálnom. Attól féltem, hogy a nagy lendületem az újévi fogadalmam után hamar alábbhagy és nem lesz elég erőm, hogy életmód szinten építsem be a mindennapokba a sportot.

Gergő nélkül nem is sikerült volna! Mindig kitalált nekem valami újat.Valami kihívást, motivációt, ami miatt azt vártam, hogy mikor jöhetek legközelebb. Amikor az edződ nem egy szükséges rossz, aki kiabálással vesz rá, hogy csinálj még 5-öt a gyakorlatból, hanem a barátod. Aki mindent megtesz azért, hogy elérd a kitűzött célodat, akkor vagy jó helyen! Még nem ismered Gergőt?

Képzelj el egy személyi edzőt, aki szakmailag a legjobbak egyike. Aki hiteles, hiszen azt a tudást adja tovább, amit ő is alkalmaz. Mindig mosolyog, mindig vidám. Olyan trükkösen tereli el a figyelmed azzal, ahogy a fárasztó gyakorlatok közti kis szünetekben, jókat dumáltok, hogy észre sem veszed, hogy amit csinálsz, az komoly izommunka. A gyakorlatok változatosak és az eredmény amit vársz, nem is marad el. Ráadásul jól is érzed magad, miközben a tested egyre formásabb és fiatalabb lesz.

Larion Zoé

SWITCH THE LANGUAGE