Blog

2016-10-04

Hulk hasonmásaként szeretne elhíresülni ez a testépítő

Valdir Segato fejében valami biztos, hogy nem tiszta! Ugyanis a 46 éves brazil testépítő olajat fecskendez az izmaiba, mert szeretne Hulk-ra hasonlítani.

A férfi az injekciók segítségével 25 kilóval tudta növelni a tömegét. A fájdalmas és veszélyes eljárás egyáltalán nem zavarja Sagatót. A férfi már attól is boldog, ha megbámulják az utcán. “Valóra vált az álmom” – mondta és azt is bevallotta 5 éve szennyezi magát olajjal, aki egyébként az építőiparban dolgozik, és büszke a kinézetére.

Azt sem titkolja, hogy fiatalkorában nem vetette meg a kábítószert, pont ezért le is fogyott, amiért sovány kutyának csúfolták. Úgy döntött, megváltoztatja az életét, letetette a drogokat és elkezdett gyúrni. Az orvosok többször próbálták elmondani neki, megölheti őt az olaj, de akár odáig is fajulhat a dolog, hogy amputálni kell a végtagjait.

*** EXCLUSIVE - VIDEO AVAILABLE *** SAO PAULO, BRAZIL - SEPTEMBER 18: Valdir injects synthol into his arms on September 18, 2015, in Sao Paulo, Brazil. An incredible Hulk-inspired bodybuilder is risking his life to pump up his muscles by injecting oil into his arms. Beefcake Valdir Segato¿s huge biceps measure a staggering 23 inches as a result of painful synthol injections.The 48-year-old¿s arms have doubled in size from 12in after he began injecting the potentially lethal oil substance five years ago - and now he wants to get even bigger. Valdir, from Sao Paulo, Brazil, is inspired by the physiques of Arnold Schwarzenegger and the Hulk and is proud to be known locally as ¿He-Man¿ and 'the monster¿ in the street. PHOTOGRAPH BY Guilherme LaMotta / Barcroft Images London-T:+44 207 033 1031 E:hello@barcroftmedia.com - New York-T:+1 212 796 2458 E:hello@barcroftusa.com - New Delhi-T:+91 11 4053 2429 E:hello@barcroftindia.com www.barcroftimages.com

Sagató célja, hogy híressé váljon, és az emberek szeressék, de kiemelte még azt is, hogy szeret tükörbe nézni, mert amit abban lát, az tetszik neki. A férfi szerint az olajos “kezelés” nem befolyásolja az erejét, inkább csak esztétikailag dob rajta. Szerintem borzalmasan néz ki és még csak nem is büszkélkednék vele. Hiszen ezt az “erőt” az olaj fújta össze neki…

Uncategorized @hu , , , , ,
About Kiss Gergely
SWITCH THE LANGUAGE