Online edzés

Sziasztok!

Had mutatkozzam be Kiss The Trainer vagyok. Már több mint 9 éve Foglalkozom edzésekkel. Az online trainingemmel mit is tudok neked biztosítani? Ne úgy képzeld el, hogy a gép előtt ülve ordibálok, hogy márpedig még 2-őt nyomjál ki a fekvőtámaszból, mert ez nem erről szól! Az online training egy átfogó csomag, mely személyre szabottan a te fittségi állapotodnak megfelelően és életviteledhez igazítva van összeállítva! Biztosítok egy edzéstervet, egy vércsoport szerinti diétát a kitűzött és elérni kívánt céljaidnak megfelelően!

A mai kor technikai fejlettségének köszönhetően kontaktban tudsz velem lenni és a kérdéseidre tudok válaszolni! Az idődet itt nem kell edzőhöz igazítanod, hisz te osztod be és a saját lelkiismereteden múlik a sikered.

Mérési Táblázat alapján 2 hetente kontorollálom az eredményességed, és fotókkal kell bizonyítanod az elvégzett feladatokat! Nem egy sablont szeretnék rád erőltetni, hanem kezet nyújtok az életmódváltásod rögös útján és végig vezetlek a sikerig, felnyitva a szemed hogy mikre is kell vigyázni, ha fogyni, vágysz vagy izmosodnál, vagy csak egészségesebben akarsz élni, de eddig nem mertél lépni akkor ne habozz! Csatlakozz, hogy segíthessek „Mert mosoly az ÉLET”

KissTheTrainer – Szolgáltatások

Privát személyi edzés

Sokan vagyunk úgy, hogy a legrövidebb idő alatt szeretnénk a legtöbbet kiho ...

Bővebben

Csoportos edzés

Lehetőséget biztosítok csoportos edzésekre! Minimális létszám 3 fő,maxim ...

Bővebben

Otthoni edzés

Nem szeretne edzőterembe menni? Nincs rá ideje? Vagy egyéb okokból nem kivit ...

Bővebben

Online edzés

Sziasztok! Had mutatkozzam be Kiss The Trainer vagyok. Már több mint 9 éve Fo ...

Bővebben

Filmek – Tv műsorok, Turnék & Koncertek edzése

Különleges segítségre van szüksége egy színész/színésznőnek hogy kés ...

Bővebben

Edzésterv – Étrend készítés

Feltöltés alatt… ...

Bővebben