Magamról

A nevem Kiss Gergely, 1985. 04. 26-án születtem Budapesten.

Már gyermekként nagyon érdekeltek a sportok! Akkoriban úszásban mutattam meg rátermettségemet, később az eXtrém sportok irányába sodort az utam az adrenalin vonzása miatt . Kerékpár sportokat űztem (Bmx flatland- street), és Downhill-Freeride stílusokban, de kipróbáltam sok egyéb más sportot is: Búvárkodás, Bázisugrás, Wakeboard, Snowboard

Eközben megismerkedtem a testépítéssel, és a többi sport szép lassan a háttérbe szorult! 1998 óta űzöm ezt a sportot, közben edzői, és bírói képzettséget is szereztem az IFBB szövetség oktatási rendszerében, és sportolóként is megmérettettem magam több versenyen:

  • 2014 Fittbalance rendezvényen minősítő kategóriában Aranyérmes lettem
  • 2014 Fittbalance rendezvényen az Open kategória győzteseként kerültem ki
  • 2014 Superbody versenyen Grand Prix kategória 7. helyezés
  • 2014-ben a 2015-ös Arnold Classic Európa bajnokságra kvalifikációt nyertem

Az elmúlt pár évben megint előtört belőlem az újdonság utáni érdeklődés, és elkezdtem más mozgásformákat, technikákat beiktatni az edzésmódszerembe.

A rengeteg kipróbált más stílusnak köszönhetően, átfogó képet kaptam a különböző sportágak más és más igényeinek szükségleteiről. Ezen tapasztalatok birtokában szinte a kezdetektől fogva foglalkozom emberekkel, mert rengeteg problémával kerestek meg, melyekre szívesen, és eredményesen tudtam megoldást találni. Ennek már több éve , és még mindig töretlenül segítem az embereket egy egészségesebb , és teljesebb élet megélésében rávilágítva a mai világ nem tudatos táplálkozási szokásainak veszélyére , és a mozgás mint öröm és kikapcsolódás átérzésére.

Jövőbeli terveim:  Edzőként az emberek segítése, és motiválása! A média segítségével nagyobb tömegek megmozgatása.

Mottóim:
“Kifogásokból sok van, életből csak 1, szóval TEGYÉL ÉRTE!”
“DO FOR IT”
“Mosoly az ÉLET”