Edzésterv – Étrend készítés

Edzésterv -Étrend készítés

Edzésterv -Étrend készítés

Az “Edzésterv-Étrend készítés” szolgáltatásokra Banki előre utalással lehet  jelentkezni. 

Edzésterv:  A sikerhez terv kell… mind rövidtávú, mind hosszútávú. A sportban sincs ez másképp. A testünket legjobban egy  jól kigondolt és megtervezett edzésterv-vel lehet fejlődésre bírni. Így ha esetleg erre lenne szükséged, akkor jó helyen jársz. Ebben bizony tudok segíteni.

Elmaradt valamelyik testrészed? Esetleg hiányosságaid vannak? Vagy csak rövidtávon szeretnél gyorsan változást látni? Izmosodnál, fogynál? Megrekedtél és vágysz a változatosságra? Sérülésed van, és nemtudod mit lenne szabad mozognod?

A megfelelő edzésmódszer, és a gyakorlatok helyes sorrendbe tétele akár az eddig nem fejlődő izomcsoportjaidat  is felébresztheti, és beindulhat a változás amit mindig is akartál.
Edzésterv-ed elkészítéséhez szükségem lesz pár információra tőled. Így ha elhatároztad magad, és igennel döntöttél, akkor…

Étrend: Az vagy amit eszel… tartja a mondás, és ezt a tézist én is helyesnek gondolom. Bármi is legyen a testeddel a célod  az edzés csak 30%-a a sikerhez vezető útnak. A maradék 70% bizony az étkezés. Ha ez nincs következetesen összerakva, a siker sem jön el egyhamar.

Hogyan is néz ki ez az egész?

A lenti linken megtett regisztrációd, és üzeneted után, kiküldök neked egy űrlapot, amin rengeteg kérdésem lesz… tényleg sok…

Ezek mind azért kellenek, hogy egy teljes képet kaphassak az életviteledről, étkezési szokásaidról, és megtalálhassam azokat a pontokat ahol a célodnak megfelelően változtatva sikert tudunk elérni. Étkezési napló vezetésére foglak kérni 1 hétig…  ebben azt is le kell írni mikor etted azt a bizonyos ételt, amit ha elsumákolsz , akkor engem csapsz be… és így a számolásaim sem lesznek tökéletesek… eredményünk sem lesz. Így tényleg arra kérlek őszíntén nyíltan írjál le mindent, így én is pontos számításokat tudok majd végezni.
Az étrendet testtípusodnak megfelelően a napi aktivitásodat figyelembevéve a kívánt célnak megfelelően állítom össze.

SWITCH THE LANGUAGE